Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Károsodik a hallásom?

Károsodik a hallásom?

Figyelt kérdés
gyakran nem értem amit az emberek mondanak,de a hallásommal h meghallok-e dolgokat azzal nincs gond.de ez a nem értés nagyon aggaszt :S
2010. máj. 17. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a többieknek kéne logopédushoz menni. Vagy nem a szlenget előnyben részesíteni.
2010. máj. 17. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

lehetséges.

Nagyon sokféle hallássérülés van, menj el audiológushoz.

Ha hangosabban beszélnek az emberek, akkor már megérted, amit mondanak? Mert lehetséges, hogy bizonyos hangokat nem hallasz meg olyan jól, csak azt nehéz észrevenni, mivel az agy kompenzál.

Egy nagyothalló.

2010. máj. 18. 03:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a hallásoddal van gond, hanem az agyi feldolgozó folyamatokkal, amik a beszédértésben vesznek részt.
2010. máj. 18. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:

2 havi keveset alvástól (ingázás messzi munkahelyre) nekem az előttem szóló által leírt jelenség volt. Voltam fülészeten: semmi baj nem volt a hallásommal. Mégis a figyelmem kihagyott, mindig visszakérdeztem.

Pihensz eleget?

2010. máj. 18. 19:42
 5/6 A kérdező kommentje:
nem,elég alvászavaros vagyok...remélem h csak ez a baj
2010. máj. 18. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor vigyázz, ez idegi kimerültség. Mindenképp pihenj többet. Az eltompult állapotban baleset is érhet.
2010. máj. 24. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!