Tegnap fürdés után bedugult a fülem. Valami praktika, tipp a hallásom helyreállítására?
Szóval tegnap zuhanyzás után annak rendje és módja szerint fültisztító pálcikával takarítottam a bal fülem, amikor egyszer csak eldugult.
Gondoltam reggelre elmúlik, máskor is volt már ilyen... De nem, ugyanolyan maradt. A meleg sót próbáltam, nem segített... A legdühítőbb az egészben, hogy zúg is a bedugult fülem. Van valami tippetek?
"annak rendje és módja szerint"
igazából nem ez a módja a tültisztításnak:)
a fülzsír kell oda a fülbe, csak bizonyos mérték után zavaró, a hallójáratokba nem szabad belepiszkálni, főleg nem ilyen nagy fejű pálcikával, igazából a legjobb ha a törölköző sarkával megtörlöd a fülkagylód.
próbáld meg ezeket a fültisztító spréket, mert "annak rendje és módja szerint" te most szépen betapasztottad fülzsírral a hallójáratokat :)
Nekem is volt már olyan, mikor telement vízzel és bedugult. Egész nap úgy volt, mire kollégám azt javasolta, hogy tartsam a fülem a föld fele és utána ugráljak nagyokat. Először azt hittem csak hülyéskedik, de a 4.-5. ugrás után egyből kidugult, kijött belőle a víz.
Fültisztító pálcával inkább na partizánkodj, mert fölsértheted vele a dobhártyát. Nekem az Audispray vált be legjobban fültisztításra.
Ha nem javul, akkor inkább keress fel egy fül-orr-gégészt, ha jól tudom még beutaló sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!