Ez frontin mellékhatás vagy már én beszélem be magamnak?
Szóval az van hogy ha nagyon kész vagyok/ nehéz vizsgám lesz és nagyon mélyen kéne aludjak, egy 0.25ös FELÉT veszem be, szóval mondhatni elhanyagolható mennyiséget. 160 centi 53 kiló vagyok ha ez ebben az esetben számít.
Szóval beveszem, egy 15-20 perc múlva nagyon elálmosodok, ki is dőlök.
A hiba csak ott kezdődik, hogy mindig iszonyatos őrült baromságokat álmodok ilyenkor, illetve pár óta után arra ébredek hogy levert a víz, remegek es megy a hasam.
Ezek mellékhatások vagy csak már azért jelentkeznek mert tudja az agyam hogy most frontin van, akkor mehet?
20L
Valószínűleg érzékeny vagy rá pszichésen, és nyugtalanul, nem pihentetően alszol emiatt.
Ne vedd be! Semmi értelme.
Nem szedem rendszeresen, tényleg ilyen utolsó utáni gondolat, ha már nagyon nincs más ötletem és kéne hamar mélyen aludni.
Volt már hogy egy egész szemet bevettem, igaz akkor 49kg voltam de úgy éreztem mintha valaki a mellkasomra ülne, alig kaptam levegőt, úgy éreztem hogy álmomban fogok megfulladni.
Lehet akkor tényleg nem nekem való :/
En xanax-ot szedtem kb 3-4 evig, ugyanigy 0,25-os felet, a vege fele mar egeszet. Neha, mikor nem tudtam elaludni en is bevettem estere is, hatha jo lesz, es ugyanigy hulyesegeket almodtam tole. Nagyon intenziv es altalaban felzaklato dolgokat. Pedig napkozben joforman mar nem is ereztem a hatasat (kb arra az 1-2-3 orara, amig beertem a munkahelyre - nagyon stresszes volt a munkam, es reggel indulas elott gyakran bepanikoltam, sajnos ez egy rossz berogzodes volt, ami pszichoszomatikus tuneteket okozott egy ido utan), nem volt semmi melekhatasa sem, de a estere nekem sem volt jo.
Van ilyen. Szerintem probalj meg estere inkabb gyogynovenyes szorongas oldokat szedni, vagy teat inni. Esetleg kicsit relaxalni, napkozben pedig magnezium, es a b komplexek is egesz jol hatnak az idegrendszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!