Nektek is szokott lenni olyan napotok, amikor semmi energiátok, szédültök, remegtek és gyengék vagytok egész nap?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, havi két-három nap biztos előfordul velem. Eddig nagyjából a menstruációm előtt két héttel jelentkezett mindig, hogy bármit ettem ittam, egész nap nem volt energiám,fáradt voltam,remegtem,szédültem és csak le akartam pihenni. Mostanában viszont ugyan ez a menstruációm után nem sokkal volt illetve előtte egy héttel. Lehet,hogy nincs összefüggés a kettő között,csak egy tipp, de ilyenkor egyszerűen képtelen vagyok dolgozni, ma is olyan gyenge voltam hogy haza kellett jönnöm munkából. Mi lehet ez, talán a vércukrom esik le? De ahhoz meg túl sok az a pár nap, illetve havi rendszerességgel majdhogynem szabályosan van,tehát nem hiszem.2017. máj. 22. 20:47
1/3 anonim válasza:
Kérj beutalót vérvételre. Lehet, hogy vérszegény vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy voltam vérvételen kb fél éve, akkor minden rendben volt,csak a kálium és magnézium szintem volt alacsony. Azóta elkezdtem szedni magnéziumot
2017. máj. 22. 21:24
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen a végére kellene járni a dolognak, nem normális tűnetek. Én is produkálok hasonlóakat, csak már nálam kiegészül nyelvzsibadással is.
Én neurológusnál jártam, ha itt végül nem talál semmit ideggyógyászat.
Nekem komolyabbak a tüneteim mint a tied, de azért te se játssz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!