Volt már valakinek ilyen? Mi okozhatta?
Figyelt kérdés
Reggel amikor még félálomban voltam olyan érzésem volt mintha begörcsölt volna az agyam meg a kezeim ilyen furcsa volt az egész mintha belemerültem volna valamibe, olyan volt mintha a fülem is zúgott volns..aztán kinyitottam a szemem és utána már nem volt. Ez mi lehetett? Volt már valakinek hasonló az is lehet hogy álom? Nagyon félek hogy agydaganat vagy epilepszia vagy valami komolyabb.
Még annyit hogy nemrég kezdtem el szedni a rivotril-t, attól is lehet?
2017. máj. 18. 12:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem még senkinek nem volt ilyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Én tényleg komolyan kérdezem mert nagyon félek.
2017. máj. 18. 16:11
3/5 anonim válasza:
És úgy látod, hogy jobb itt kérdezni mint az orvosodat? (vényötyő)
4/5 A kérdező kommentje:
Kértem időpontot de sjnos nem a hétre kaptam. Azért kérdeztem hogy volt e valakinek hasonló mert mint mondtam megijedtem. Bocs ha túl sokat kértem.
2017. máj. 18. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!