Erős izzadásra valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy olyan kérdéssel jöttem, hogy kinek milyen izzadásgátló vált be? Sajnos hónaljban nagyon erősen izzadok és ez a felsőimen is nagyon látszik... télen nyáron ez van, és rettentően zavar. Rengeteg márkát használtam már, olcsót,nagyon drágát, biót, házi készítésűt, férfi nem túl intenzív illatút, de semmi használ. Sokszor eszembe jutott már hogy meg is műttetném.2017. máj. 1. 21:12
1/6 anonim válasza:
Attól függ hogy ő eddíg milyen anyagúakat használtál amúgy ezzel érdemesebb olyat keresni melyet még nem használtál.
2/6 anonim válasza:
Fürödj reggel és este, a hónaljadat pedig próbáld meg alaposabban. Fürdés után természetesen mindig használj izzadásgátlót. Bár én nő vagyok, de nekem ami nagyon bejött az a Nivea Invisible For Black & White, jelenleg pedig a Fa.
Mindkét márkából van férfi is, a Fa talán azért lenne jobb/hatásosabb mert sokkal erősebb illata van mint a Niveának, aminek konrétan nincs is (csak minimális). Nem tudom próbáltad-e már ezeket, ha nem, én mindenképp ajánlom. Bár az igaz, hogy szerencsére én annyira nem izzadok, de a nyári nagy melegek nekem is néha odatesznek. Ha végképp semmi nem jön be, akkor szerintem is műtesd meg. Elhiszem hogy kellemetlen számodra, pláne nyáron. Az izzadságszagtól elég kevés rosszabb van.
3/6 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni valamilyen szert, amitől elvileg nem izzadsz. Barátom húga használja, azt mondja hogy hetente-kéthetente bekeni a hónalját, csíp pár percig de elvileg utána egyáltalán nem izzad. Szerontem nem túl egészséges hogy folyamatosan meggátolja hogy izzadjon, de mindenki maga tudja
4/6 anonim válasza:
Nekem is a Nivea black&white jott be. De melle dezodor sprayt is hasznalok. Ezenkivul at FLP honaaljstiftje vált be. Munkahelyemen is tartok stiftet, toaleten ujra kenem magam. Engem is roppantul zavar. Bo felsok, mellény ami esetleg takar.
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi a válaszokat! Szerencsére nincs izzadtság szagom! :) csak zavar. Amiket használtam: fa, nivea, ladys speed stick, dove, vichy, rexona, olds pice, férfi fa, nivea, secret, pedig nő vagyok:)meg azt a nagyon drága tipusát is a rexonának a gyógyszertárban kapható szert is vettem már de begyulladtak a hónalj mirigyeim, az konkrétan aluminium folyadék ami nagyon káros, de elkeseredésemben már azt is vettem. Esti fürdésnél arcradirral is leszoktam mosni. De nagyon köszönöm a válaszokat!!! Annyi még hogy ha csinosabban megyek valahova tisztasági betétet szoktam beragasztani a felsőmbe ;)
2017. máj. 2. 06:48
6/6 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok,mint te. Szó szerint megkeseríti a mindennapjaimat. Reggel,este tusolok. Az összeset kipróbáltam már. Jelenleg ott tartok,hogy kértem időpontot a bőrgyógyászhoz. Elméletileg hormonprobléma lehet a háttérben,vagy pajzsmirígy. Talán egy gyógyszeres kezelés segíthet. Bizakodó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!