SOS, most akkor menjek suliba? Vagy maradjak itthon? Ugye nem gyulladás? (bövebben lent) köszi.
Sziasztok!
13 éves L vagyok:)
És reggel elkezdett fájni a torkom,de csak a jobb fele,és nyelésnél,aztán délután a jobb fülem elkezdett fájni,aloe vera-val fujtuk be afülem,most ha nyelek a fülem meg a torkom is fáj,és most meg először valami furcsát éreztem a szemembe(jobb szemem) és piros lett alul,észre vette anyum hogy van benne ilyen (folyósabb) csippa,vagyis valami genny,azt ki tudtam szedni,még mindig van benne egy pici,de nem akarok piszkálni, a másik szememmel fülemmel és a torkom azzal a másik felével nincs gond szerencsére,viszont most ugy érzem a szememnél mintha száraz lenne,majd kamillás teával fogom kenni,vagy hogy:)
és a kérdésem az hogy ez azt jelenti hogy megfázott a jobb fele az arcomnak? menjek holnap orvoshoz?vagy menjek suliba?valami jó gyógymód?gyógyszer?ugye nincs nagy baj?elég ijedős vagyok.
előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!