Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Becsípődhet a mellizom?

Kovacsalexa94 kérdése:

Becsípődhet a mellizom?

Figyelt kérdés

Reggel amikor felébredtem arra keltem hogy az egész mellizmom fáj a kezemet sem tudom mozgatni.

Csak nagyon nehezen.

Ha rosszabbodik természetesen elmegyek orvoshoz

De ilyenkor addig mit tudok tenni?

(Nem biztos hogy becsípődött csak szerintem)

2017. ápr. 12. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Mellizom nem, de a nyaki vagy a mellkasi csigolýaknál vagy a bordáknál lehet izom letapadás, idegbecsipödés...

Ez mind a kezedre, mellkasra kihatással van.

Amit tehetsz, hogy a nyakadat a válladat azon az oldalon erösen megnyomkodod, vagy megmasziroztatod.

DE egy ilyen fájdalom lehet szívtöl is. Ezért érdemesebb lenne elmenni orvoshoz. Nekem az orvosom azt mondta, ugy lehet kideriteni, hogy izom vagy szív porbléma, hogy a lépcsön erötelejsen felmész. Ha a lépcsözéstöl jobban elfáradsz mint szoktál, a fájdalom erösödik akkor rögtön orvos, mert szív probléma. Ha a lépcsözéstöl még gyengül vagy akár el is mulik, de nem változik a fájdalom akkor valószínü ideg becsipödéstöl van.

2017. ápr. 12. 09:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyakamtól van később rájöttem
2017. ápr. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!