Mi lehet a hasammal?
Figyelt kérdés
szednem kellett 1 doboz antibiotikumot, közbe normaflore-t kúrát is elkezdtem. Miután elfogyott az antibiotikum, még 5napig tudtam a Normaflore-t szedni, utána az is kifogyott. Kb. 5-6 napig tünetmentes voltam, majd utána és azóta is napi szinten többször megfájdul és csikar a hasam, de max. 1percig, az emésztésem pedig teljesen megváltozott: más lett az állaga, színe, stb, és 2 alkalommal wczés után ahogy töröltem magam, áttetsző váadékszerű dolog is volt a papíron. Vmi más bajom lehet, vagy összefüggésbe van a lezárt kezelésemmel?2017. ápr. 1. 13:35
1/1 anonim válasza:
A Normaflorenál bármi más jobb.
Próbáld ki a Protexint. Igaz drágább, de hatásos.
Ha nem változik a helyzet pár napon belül, érdemes székletvizsgálatot kérni, de nem csak általános bacitenyésztést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!