Mi van a hasammal?
1 hete náthás vagyok és már jövök ki belőle. Azonban 3 napja erősebb hasfájásom van hol szűnik hol visszatér. Állandóan mozognak a beleim hangosan..sokszor van hányingerem..mintha folymatos puffadnék ezáltal sajnos bocsánat a kifejezésért de böfögök vagy szellentek ezáltal kicsit megkönnyebbülök.. de valamikor annyira csikar a hasam hogy futok a wcre és ilyenkor kitör belőlem a széklet ami darabos és nyálkás... 2 napja voltam dokinál ő szerinte kis vírus lehet.. nem tudom de szédülök is kicsit vagyis inkább bizonytalanság érzetem van.. szorongó típus vagyok és könnyen is pánikolok ez is közre játszhat?
Előre is köszönöm a választ! Fiu/18
Elkaphattál egy ilyen belekre menő vírust, pár napig diétázz, és egyél natur joghurtot, ez jó a puffadásra.
Pár nap alatt át kell mennie rajtad, de ha nem múlik jövő héten sem, akkor menj vissza az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!