Mitől lehetett ez a mai rosszullét nálam?
Figyelt kérdés
Állatorvoshoz vittem délután a kiskutyámat.Meleg volt bent,levegő is alig.Ahogy elkezdte vizsgálni a kutyusomat,éreztem,hogy valami nem oké.Elkeztem szédülni,émelyegni,kivert a víz,izzadtam,és olyan érzésem volt,hogy rögtön elájulok. Szóltam az orvosnak,hogy rosszul vagyok. Lefeküdtem a hátamra,lábam felhúztam,és ittam hideg vizet. Pár perc és jobban is lettem. Mi okozhat ilyen rosszullétet?Mert eléggé aggaszt. 39/N2017. márc. 30. 17:47
1/2 anonim válasza:
Gondolom izgultál is a kutyus miatt + a meleg és az oxigénhiányos környezet...
Én rengeteget vagyok levegőn, ha itthon vagyok akkor is rengeteget szellőztetek, még télen is :D
Ennek az a hátulütője, hogy ha mennem kell egy orvosi intézménybe akkor ott nagyon érzem azt az állott oxigénhiányos levegőt...
Hiába vannak nagy ablakok, sosincsenek nyitva, és ha ki is nyitják max pár percig.
Szóval ilyen helyeken én mindig szenvedek egy 15 percet mire akklimatizálódok :)
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van,mert a kutyust szenvedni látni,már ez is megviselt :-( Nagyon köszönöm!!!
2017. márc. 30. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!