Mitől fáj 2 napja a fejem?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdett fájni amikor hazajöttem suliból, másnap reggelre elmúlt, aztán mire beértem megint elkezdett fájni. Legutoljára nyáron volt ilyen, de akkor azért (gondolom), mert alig aludtam, viszont most rendesen alszok, nem is vagyok fáradt. Amikor fáj a fejem, akkor mindig jobb oldalt hátul szokott fájni, és akkor a jobb fülem sem a legjobb.2017. márc. 29. 17:06
2/5 anonim válasza:
Vízhiány , ezt pótold csapvízzel . Kevesebb só cukor szénsav zsíros dolog szerepeljen a beviteledben .
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nálam napi 2 liter a minimum, igaz, mostanában kicsit több "egészségtelen" dolgot ettem, de erre is fogok mostantól figyelni.
2017. márc. 29. 17:30
4/5 anonim válasza:
Ha alkoholt, kávét, sok sós dolgot fogyasztasz, akkor kicsit több víz kell. Persze mástól is lehet, nekem is víztől függetlenül vannak fejfájásaim.
5/5 anonim válasza:
Kb 137 oka lehet.
Még csak 3-4-et hallottunk, úgyhogy ez nem lesz egyszerű menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!