Fáj a tüdőm. Serintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
a dokik nem tudtak semmit megállapitani, csak rám sóztak, immár vagy 9 gyógyszert. mindet szedem, és ezek miatt olyan hulla fáradt vagyok, és tegnap el is felejtettem hogy milyen nap van ma. meg ilyenek.
Itthon aszmára gyanakszunk,de a dokik már kizártákk, voltam számos vizsgálaton, és semmi.
mostmár tényleg kezdek félni...
2010. máj. 12. 08:45
1/3 anonim válasza:
Fáj a tüdőd? Ez mit jelent? Nehezen kapsz levegőt? Szúr? Vagy milyen tüneteid vannak?
Ilyenről hogy fáj valakinek a tüdeje még nem hallottam.
2/3 A kérdező kommentje:
a levegő felvétellel nincs probléma, csak amikor kifujom a levegőt, a tüdőm szúr, és köhögni kezdek.
igy értettem hogy fáj.
2010. máj. 12. 12:38
3/3 anonim válasza:
Pedig ez egyértelmüen az asztmára jellemző tünet. Tüdőgondozóban voltál? Ott végeznek légzésvizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!