Használhatom a Naturland mosdókenőcsét az egész testemre fürdéskor?
AZért használom, mert érzékeny a bőröm, allergiás vagyok a kozmetikumokra, az arcbőrömre írták fel tegnap mert be van gyulladva...és kipróbáltam fürdéskor az egész testemre, utána testápolót sem kellett használom, kellemes érzés.
A dobozon ez áll:
Összetevők, hatóanyagok: a készítmény hatóanyagokat nem
tartalmaz.
Segédanyagok: metil-parahidroxi-benzonát, 96 %-os etanol, folyékony paraffin, poliszorbát 60, cetil-szterail-alkohol, fehér vazelin és tisztított víz.
Remélem nem kioktatás fog kisülni ebből...
Szia!
Nekem ekcéma miatt írták ezt fel pár évre. Én annyira nem szeretem, mert nincs illata, olyan semleges. De nekem is a kozmetikumok miatt írták fel.
Mondjuk én pl. a baba tusfürdőket tudom használni.
Én úgy szoktam, hogy ha úgy látom nem tetszik valami a bőrömnek, akkor egy ideig átváltok erre a termékre, mert megnyugszik tőle a bőröm. Nekem jó volt.
Miután fölírták nekem, anyu is ezt kezdte használni. :)
Második válaszoló vagyok. Azt mondta a védőnéni hogy nyugodtan lehet használni:) Száraz börön testápoló, vizesen tusfürdő:) S ugy lehet használni hogy egész testet bekenni vele még szárazon vagy kihigatni kicsit meleg vizzel s ugy lefürdeni vele. Sőt a páromnak a bőrgyógyász mondta hogy fürödjön vele,mert akkor jobb lesz tőle a böre.
Ekcéma kiütése volt:((( s jobb lett.
Kedves Kérdező egyébként ha ilyen súlyos a problémád akkor irasd fel dokival receptre mert féláron megkaphatod:)
Igen, receptre kaptam, kiváncsi vagyok milyen lesz a bőröm tőle, ha huzamosabb ideig használom majd. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!