Mama 74 eves es par napja szedul Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 07:51
1/4 anonim válasza:
A szédülést általában a fül problémai okozzák, esetleg lehet még alacsony vérnyomás (persze lehet mástól is, de ezek a leggyakoribb okok). Mindenesetre ne itt keress dokit, hanem vidd el orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Rengeteg minden okozhatja (az elözövel ellentétben a fülprobléma a legritkább), sokkal többször alacsony de mßeg inkább magas vérnyomás az oka, de emellett még sok egyéb is lehet. Az igazi okot csak orvos tudja megállapítani egy alaposabb vizsgálat után. De célszerü nem sokáig várni, mert a legrosszabb esetben életveszélyes is lehet a dolog.
3/4 anonim válasza:
Nagyon sok minden okozhat szédülést, kivizsgálás nélkül nem lehet tippelni sem rá, vidd el a háziorvoshoz.
4/4 anonim válasza:
Eszik rendesen? Én akkor szédültem nagyon, mikor kevés szénhidrátot ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!