Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozhatja a szedulest,...

Mi okozhatja a szedulest, szapora pulzus, Mydeton tbl, vagy idegbecsipodes a derekamban?

Figyelt kérdés

Voltam Ho.nal,o se tudja.Derekfajasra Mydetont,Aflamint vettem be,es akkor kezdem el szedulni,kovalyogtam,vegtaggyengeseg lepett fel.

Masnap 118 volt a pulzusom,fel Betalocot bevettem,akkor aznap jobban lettem.

Ma ismet kovalygok.A ho.Voltaren,Algopyrin inj val megszurt,a derekam mar nem faj ugy.

Mi lehet a bajom...? Hetfon megyek vissza inj.ra a ho hoz.

2017. jan. 14. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Az aflamin "csodákra" képes. Algopyrint vegyél be helyette, ha nagyon muszáj.
2017. jan. 14. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
A Mydeton is csodákra képes,nem csak az Aflamin. Csökkenti a vérnyomást,ezáltal okozhat szédülést,aluszékonyságot és pulzuszűmot is emelheti. Ha nem fáj már úgy a derekad,akkor hagyd ki!
2017. jan. 14. 13:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak ezt a ket szemet vettem be reggel,este,szerdan,azota semmit.Ma meg mar szombat van...meg mindig ez hatna???
2017. jan. 14. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Azóta már ki kellett ürülnie. Az idegbecsípődés a derekadban viszont nem okoz ilyen panaszt. Nem alacsony a vérnyomásod? Iszol eleget?
2017. jan. 14. 13:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor a magas pulzus,azaz a szivem okozhatja.

Nem magas,es igen iszom eleget.

2017. jan. 14. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
A szíved is okozhatja ezeket a tüneteket. Ha van Betallocod, akkor valószínű volt már ilyen bajod. Én is ezt szoktam szedni, de én szívbeteg vagyok. Egyébként gyógyszer allergia is okozhat szapora pulzust, és a gyulladás is.
2017. jan. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!