Anyajegyet leakarom vetetni, nagyon zavar? (ez am felkialtojel)
Figyelt kérdés
Szoval van rajtam a nyakamon es a kezemen egy jo nagy anyajegy a hatamon tele van (10db) de ilyen 0,5cm esek szoval nagyon nagyok:( es a kezemrol meg a nyakamrol le akarom szedetni (16,5 eves vok) anya viszont nem engedi,mert mar voltunk tavaly dokinal es mondta hogy meg fejlodok es ronda lenne a sebhely es h jojjek vissza 18evesdn de en ezekkel nem tudok elni! Utalom oket nyaron mindig takargatom a kezemen levot:( strandra sem megyek a hatamon miatt levokkel.Ha igy telen is kilatszik a polom alol rogton megkerdezik miaz a kezemen annyira utalom:((( volt msr olyan h azthittek hogx egy légy es le akarták csapni xd :/ ja es nyaralni is emiatt nem megyek mert erzem hogx mindenki engem nezne,oke oke tudom mason is van.De rajtam fuhh nagyon utalom,anyanak tegnap ezt elmondtam es elegge ideges lett h emiatt nem nyaralok meg kb nem elvezem a nyarat es remelem gobdoljodik rajta h levetessuk nyar elott még! Engem nem erdekel mekkora sebhely marad ott inkabb az mint ez a borzalom.Es a sebeket meg nagyjabol szeretem is (nemtudom miert jol mutat) persze nem mindet:D hasonlo tapasztalat? esetleg velemeny?2017. febr. 22. 22:23
11/14 A kérdező kommentje:
Igen tavaly aprilisban leszedtek rolam 2ot,a kezemen nyoma sincs.Nyakamon viszont feldudorodott es alapozozni kell mindennap de ugyis hegyes maradt:( viszont a kezemet mar igy soha tobbe nem kell takargatnom.
2018. febr. 26. 16:36
12/14 realrapneverdie válasza:
Meg gyógyultak a sebhelyek? :)
13/14 A kérdező kommentje:
A kezemen levo szepen begyogyult alig latszik, a nyakamon keloidos pupos lett ezert megegyszer leszedték.Most egy piros lapos csik van csak ott,kenem Stratadermmel es ki fog feheredni teljesen. :) Ugyhogy egy 3eves procedura utan vegre szep lesz😅
2019. máj. 15. 07:36
14/14 realrapneverdie válasza:
Nos, mostmar elvileg szépnek kell lennie 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!