Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kihez forduljak segítségért?

Kihez forduljak segítségért?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy mostanában egyáltalán nem tudom kordában tartani az indulataimat. Ha valami nem sikerül egyből, akkor elkezdem ütni/rugdosni a falat, vagy eldobok néhány tárgyat. Ezek után gyakran van hogy kiborulok és elkezdek zokogni. Ilyenkor úgy érzem magam mint egy dühöngő őrült, pedig egyébként egyáltalán nem vagyok agresszív vagy ilyesmi. Átlagos tinilány vagyok de ezek után nagyon rosszul érzem magam (lelkileg).

Ez mitől lehet? Csak a kamaszkor velejárója? Kihez forduljak hogy elmúljanak ezek a "dühkitörések"?

Egy 16 éves lány

2017. febr. 19. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus
2017. febr. 19. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 16 vagyok, csak fiú:) Nem lehet, hogy túl keveset alszol, túl vagy terhelve, és sokat stresszelsz, és így jön ki rajtad?:( Én is sokszor vagyok úgy, hogy legszívesebben csinálnék valamit, hogy fizikálisan le tudjam vezetni a mérgem:)
2017. febr. 19. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.