Miért fáj? :S (kifejtés lent. )
Lehetséges, hogy lúdtalpad van. Eldeformálódik az egész gerinced tőle. Nekem is van, elég régóta és kb 2 perc állás után is be tud görcsölni.
Csináltass lúdtalpbetétet és el fog múlni.
20/L
15:53-as, és a lúdtalpcsináltatáshoz kell valami beutaló? Vagy hova kell menni?
Amúgy köszönöm a válaszod.:)
Először ortopédiára kell menned (kérdezd meg szüleidtől vagy valakitől, mert helyenként változó, hogy háziorvostól kell-e oda beutaló.
Utána megmutatod a lábad az otropédusnak, csak a cipődet leveszed és ennyi. Ő egyből látni fogja, hogy gond van-e.
Utána ad beutalót ahol csináltatnak lúdtalpbetétet. Egy üveglapra kell majd ráállnod és alulról megvilágítják a lábad, így mérik ki, hogy milyen fokú a harántsüllyedés és személyre szóló, egyéni betétet kapsz majd.
Pár nap alatt elkészül és elvileg 18 év alatt ingyenes.
Majd ne lepődj meg, mert az első héten valószínűleg iszonyatosan fog fájni benne a lábad (én kb sántítottam), de hidd el, megéri!
Köszönöm szépen! :)
És addig nem tudod, mit kezdjek vele? Valami torna, vagy egyéb.. Nemsokára megyünk táborba, és nem akarok ezzel a fájással ott szenvedni.. ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!