Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj? :S (kifejtés lent. )

Miért fáj? :S (kifejtés lent. )

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a csípőcsontom felső része.. Ha ülök/fekszek akkor nem, csak ha állok, ránehezedek... Lehet hogy meghúztam? Vagy ez valami komolyabb? Segítsetek légyszíves! 14/L
2010. máj. 8. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy lúdtalpad van. Eldeformálódik az egész gerinced tőle. Nekem is van, elég régóta és kb 2 perc állás után is be tud görcsölni.

Csináltass lúdtalpbetétet és el fog múlni.

20/L

2010. máj. 8. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is, kb 2 napja. Nem tudom mit csináltam vele de ha állok akkor rosszabb. 16/L
2010. máj. 8. 15:54
 3/8 A kérdező kommentje:

15:53-as, és a lúdtalpcsináltatáshoz kell valami beutaló? Vagy hova kell menni?

Amúgy köszönöm a válaszod.:)

2010. máj. 8. 15:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Mármint izé, a lúdtalpbetét csináltatáshoz. :D
2010. máj. 8. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Először ortopédiára kell menned (kérdezd meg szüleidtől vagy valakitől, mert helyenként változó, hogy háziorvostól kell-e oda beutaló.

Utána megmutatod a lábad az otropédusnak, csak a cipődet leveszed és ennyi. Ő egyből látni fogja, hogy gond van-e.

Utána ad beutalót ahol csináltatnak lúdtalpbetétet. Egy üveglapra kell majd ráállnod és alulról megvilágítják a lábad, így mérik ki, hogy milyen fokú a harántsüllyedés és személyre szóló, egyéni betétet kapsz majd.

Pár nap alatt elkészül és elvileg 18 év alatt ingyenes.

Majd ne lepődj meg, mert az első héten valószínűleg iszonyatosan fog fájni benne a lábad (én kb sántítottam), de hidd el, megéri!

2010. máj. 8. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

És addig nem tudod, mit kezdjek vele? Valami torna, vagy egyéb.. Nemsokára megyünk táborba, és nem akarok ezzel a fájással ott szenvedni.. ><

2010. máj. 8. 16:07
 7/8 anonim válasza:
nekem is írtak fel lúdtapl betétet,és azt mondta a dokim h minden nap reggel és este 10-10 percig járjak lábujj hegyen, nekem jobb lett ,remélem neked is segít:D
2010. máj. 8. 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszii. :D
2010. máj. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!