Amikor otthon vagyok bármitől ideges leszek?
Figyelt kérdés
Ha suliba vagyok, egyszerűen nem lehet felidegesíteni, de amint haza érek bárki hozzám szól nagyon ideges leszek.
Kb 1 hónapba 2x előfordul, hogy ha hazaérek akkor semmi bajom nincs.
Menjek pszichológushoz vagy mi?
2017. jan. 29. 16:47
1/4 anonim válasza:
Mióta laksz ott ahol most és mióta van ez?
2/4 anonim válasza:
mitől vagy ennyire stresszes?
vagy esetleg nem szeretsz otthon lenni?
hány éves vagy?
3/4 anonim válasza:
Milyenek az otthoni körülmények? Mi zavar otthon?
Vannak helyzetek amikor teljesen érthető, ha valaki otthon stresszesebb. Egy problémás szülő, vagy testvér mellett nem meglepő.
Egyébként elnézhetsz pszichológushoz, ártani nem árt.
4/4 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és 18 éve lakok itt, az utóbbi 3 hónapba kezdődött a tesóm mindig fújkálja az orrát nem zsebkendőbe hanem csak így gyorsan kifújod a levegőt az orrodon, anyám az mindig ordibál vagyis alapból magasabb hangon beszél sőt a tesómmal egy szobában vagyok és horkol is éjszaka aludni se tudok. Mindig azon gondolkodok, hogy elvágom a torkát annyira ideges leszek tudom ez már nem normális, de ennyire idegesít csak, hogy érezzétek.
2017. jan. 29. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!