Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért alszok otthon ennyire...

Miért alszok otthon ennyire rosszul és ébredek leverten?

Figyelt kérdés
ÉSzak irorszgában voltam 2 hétig. 13 éjjelt aludtam ott de egyszersem ébredtem leverten. javarészt ugyanakkor ébredtem fitten és véglegesen. elalvás előtt csakugy mint otthon TVre aludtam el amit éjjel kapcsoltam ki. az ágy többé kevésbé ugyan olyan volt mint az otthoni ,kemény matrac és két kisebb párna a fej alá, megsem éreztem a különbséget hogy egy másik ágyban alszom mégis otthon úgy ébredem mint akit kimostak kicentrifugáltak egy átsportolt és utólag átmulatott éjszaka után, MINDEN NAP. mi lehet ennyire rossz az otthoni környezetben ?

#alvás #alvásprobléma.
2016. szept. 21. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Sokan hisznek benne,sokan nem,de érdemes lenne megpróbálnod,hogy máshová teszed az ágyadat otthon. Lehet,hogy egy vízéren fekszel.
2016. szept. 21. 12:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi aza vízér? irországi szobában ahol aludtam egy az egyben ugyanugy volt az ágy.. fejem felett ablak velem szembe ajtó . otthon is úgy van. talán hüvösebb volt a szoba ott mint otthon ugye mert hüvösebb ország, más ötletem nincs ami más volt az ottani szobában az hogy ott volt álomfogó nekem meg nincs :D
2016. szept. 21. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Rövidebben káros földsugárzás.

2016. szept. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!