Még sosem volt alvásparalízisem, várható, hogy lesz?
19 éves vagyok, eddig sosem volt alvás paralízisem, kivéve egyszer nyáron, valami hasonló, amikor elaludtam a napozóágyon és bár már tudatomnál voltam, alig bírtak megmozdulni, csak szépen lassan sikerült. De akkor eleve háton feküdtem meg a lábam is magasan volt.
Viszont mostanság olvastam erről nagyon rémisztő leírásokat, amik eléggé megrémítettek és szörnyen meg vagyok ijedve. Sose nézek horror filmeket, nem hiszek semmilyen ezoterikus dologban, ezért nem is akarok semmi ilyesmit átélni.
Tehát kérdésem az lenne, hogyha nem vagyok hajlamos rá, akkor feltehetően nem is nagyon kell tartanom tőle, hogy megtörténik velem?
rendben van. nagyon hálás vagyok a válaszaidért, jó volt egy racionálisan gondolkodó átélővel beszélgetni a témáról :)
segített megnyugodni.
még annyit, hogy valahol azt olvastam, hogy a kamilla-tea meg a magne b6 segített elmulasztani ezeket a paralízises eseményeket, gondolod, hogy ez használ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!