Szomorúság miatt 2 napja már nem ettem, normalis? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem kívánom az ételt, van hogy ehes vagyok, de rosszul vagyok a gondolattol is hogy egyek. Gondolkoztam pszichologuson, érdemes lenne vagy várjak vele ? Az utóbbi időben sokat fogytam mert keveset ettem de mostanra addig fajult hogy semmit se eszek. Szerintetek mivel tudnek ebbol az allapotbol kikeveredni ? A válaszokat előre is koszi !2017. jan. 24. 09:48
1/4 anonim válasza:
Remélem, iszol legalább?
Teát, gyümölcslevet?
Pszichológus segíthet!
3/4 anonim válasza:
azért nem mindig kell szaladni dili dokihoz rögtön..
nekem is volt olyan pl szakítás után hogy 5!! napig semmilyen szilárd ételt nem tudtam magamhoz venni, mert a gyomrom folyamatosan görcsben volt...
inni azért muszáj, azt csak kivánja a te szervezeted is :)
4/4 anonim válasza:
előző vagyok, vagyis attől függ miért vagy szomorú??
ha átmeteni állapot, akkor nyugi majd megéhezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!