Milyen recept nélküli altató hatású gyógyszert ajánlotok?
Recept nélkül gyógynövényes készítményeket tudsz vásárolni. Ezekben vagy egyfajta gyógynövény van több van kombinációban. Ezeknek a hatása nem rögtön alakul ki, pár napig vagy lehet, hogy 1 hétig is szedni kell őket, mire érezhető lesz a hatás. Sokszor lefekvés előtt 1 órával kell ezeket bevenni. A páromnak voltak ilyen gondjai, neki a Sedacur forte vált be, előtte Valerianas tablettákat is próbált.
Ha nem segít, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
Az előző vagyok újra. Ha pihentetően alszol, gondolom akkor reggel is sokkal könnyebben ébredsz fel. Én koffein tablettát szoktam szedni, de nem minden nap, csak ha nagyon rossz a helyzet. 100 mg koffein van benne, egy csésze erős kávé tartalmaz kb 50 mg-ot.
Szerintem nagyon sokan vannak így ezzel, hogy felkelés után órákig csak támolyognak. :)
Visszatérve még az első kérdésedre, eszembe jutott még, hogy melatonin tartalmú tabletták is vannak vény nélkül, kicsit drágábbak, de lehet, hogy megérné kipróbálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!