Lehet, hogy agydaganat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves fiú vagyok. Gyakran szokott fájni a fejem, heti 1-szer átlagban, nem erősen, viszont fáj, gyógyszertől elmúlik. Szoktam picit szédülni, van egy kis hányingerem néha, fáradt vagyok, viszont ami még rosszabb, és ijesztő, hogy sokszor nagyon egyértelmű szavak sem jutnak eszembe, pl. az hogy csavar... meg ilyenek, és mivel alapból a memóriám kiváló, ez ijesztő tünet, hogy romlik... illetne, képes lennék néha állva is elaludni, holott alszok átlagban napi 7 órát is. Félek, hogy agydaganat, vagy leukémia, mit tegyek? :( (ha az számít, márciusban voltam vérvizsgálaton, az negatív lett.) Köszi előre is!2017. jan. 14. 18:36
1/2 anonim válasza:
Elmész a háziorvosodhoz és elmondod a tüneteket, neurológiára fog küldeni ill pszichiátriára
Amúgy az nem feltétlen tünet, hogy nem jutnak eszedbe szavak, nekem se, sőt 2 szavas mondatokban sikerül szavak közt szótagokat cseréljek, pedig tuti nincs agydaganatom (tavaly más miatt voltam MRen)
Kezdj sportolni, az jót fog tenni a fáradtságra és a fejfájás ellen is!
2/2 jeverezi válasza:
nem tudom mi menj el orvoshoz! Igen lehet h. agydaganat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!