Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Erre milyen vitamin jó?

Erre milyen vitamin jó?

Figyelt kérdés
Elég erős az immunrendszerem, 2 évente szoktam körülbelül beteg lenni, de tavaly ősz óta eléggé gyomorfájós voltam, meg sokszor ment a hasam, gyanakodtam valami kajára, de nem volt jobb bármit is elhagytam. Aztán karácsony előtt kijött rajtam hányás, hasmenés vírus, elég sokáig, aztán jobban lettem, majd most szerdán ugyanez kijött rajtam. Még ezelőtt voltam vért leadni, meg vizeletet, meg székletmintát, de ezeket majd csak jövő héten tudom meg. Most az lenne a kérdésem, hogy ha valaki hasonlóan, hamar elkapja ezt a fertőzést, akkor mivel lehet ez kivédeni? Milyen vitamint érdemes rászedni? Megfázva nagyon ritkán vagyok, ha meg igen, akkor is pár nap az egész. Köszönöm.
2017. jan. 13. 07:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyógyteák (kamilla, borsmenta), probiotikum, kímélő ételek. Étvágytalanság, hányás esetén csak folyadék (tea, víz). A gyerekeimnek is ezeket adtam (épp most estek túl a hányós-hasmenős víruson), 1 nap alatt meggyógyultak. Felnőtteknek jó a gyömbértea is.
2017. jan. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!