Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez mennyire súlyos vágás?...

Jeverezi kérdése:

Ez mennyire súlyos vágás? (kép lent)

Figyelt kérdés

Megbuktam ma egy vizsgán és nagyon csalódtam magamban. A kérdésem az lenne hogy a lentebbi képen látható vágás mennyire súlyos? Mert 10 perce vérzik és nem akarok vérszegény lenni -.-

[link]

2017. jan. 10. 17:24
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és hozzátenném hogy köszönöm de nem kérek kioktató tanácsokat mert normális vagyok!!! :)
2017. jan. 10. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

XDDDD

Ez neked vágás?!! Mégis milyen elcseszett "depis" vagdosó vagy, ha csak ennyire futja?

2017. jan. 10. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nevezzük vérszegénységnek.

Ekkora vérveszteségtől pedig nem lesz semmi bajod, egyáltalán nem súlyos vágás.

2017. jan. 10. 17:33
 4/5 A kérdező kommentje:

1# -es nem nyomom fullba a kretént! Aki ennél mélyebbre vág meg hosszabban az annyit is ér lehúzhatja magát a wc-n

2# köszi a linket elolvastam gondolom nem leszek vérszegény mert eszembe jutott véradáskor levesznek sok 100 ml vért nekem meg kb 10 ml jött ki a seben át!

Ja és csak ideges voltam levezettem a feszültséget de inkább bevettem most 2 szem xanaxot többet ér mint ez a vagdosás mert csak elcsúnyítja a testtet!

2017. jan. 10. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Minek teszed fel 2x?!
2017. jan. 10. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!