Mit tegyek nagyon súlyos lámpaláz ellen?
Nemsokára itt a szalagavató, és tánccal akarunk készülni, sajnos időnk már nincs sok, viszont úgy érzem sikerülni fog ez a kevés idő alatt is jól megtanulni. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy több száz ember előtt soha az életben nem voltam, nem szerepeltem. Nagyon félek tőle, most is izzad a kezem, hevesen ver a szívem, miközben e sorokat írom. Gondolkodtam azon, hogy feles vodka előtte, vagy esetleg valami nyugtató,(persze csak külön külön, kettőt egyszerre soha) mert félek, hogy pont emiatt a súlyos szorongásom miatt fogom elbaltázni az egészet, leblokkolok vagy hasonló, és úgy leégek, hogy muszáj leszek elmenekülni a helyszínről, a műsor közben.. Szerepeltem már több ember előtt, de ők csak a diák társaim voltak, és annyira nem érdekeltek, de most a több száz ember a tanárokat, a szülőket, rokonokat, barátokat teszik ki, és előttük semmi képen sem szeretnék felsülni.
Kérlek segítsetek normális válaszokkal.. Nagyon köszönöm előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!