Van olyan nő aki ilyen hidegben nem húz harisnyát a nadrágja alá? Van itt olyan férfi aki nem vesz jégeralsót a nadrágja alá ebben a hidegben?
Érdekes hogy engem lepontoztatok, 3-asat meg fel, miközben ugyanazt írtuk...
2-es
Ezt a pontozást nem értem, főleg ilyenben. Mert ha valaki bunkón ír még megértem, de ha van egy véleménye én inkább tisztelem ha közzéteszi és nem minősítem.
Ugyhogy ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket léci.
A kolléganőimen látom, hogy vesznek nadrág alá is harisnyát. (deréknál néha kilátszik)
De én is húzok elég sokszor farmer alá
Az én párom 30 felett van ő télen mindig hord harisnyanadrágot, én vettem neki vastag férfi harisnyát lábfejeset.
Először kicsit fúrcsálta hogy harisnyanadrágot vesz fel, de aztán megszokta és már évek óta hordja, örült is neki mert így nem fázik a lába, az hogy másnak meg mi a véleménye erről azzal meg nem foglalkozik, és én sem. A harisnyanadrág nem ebola ha nem egy ruha darab nem tudom miért is kellene érte valakit cikizni. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!