Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan nő aki ilyen hidegbe...

Van olyan nő aki ilyen hidegben nem húz harisnyát a nadrágja alá? Van itt olyan férfi aki nem vesz jégeralsót a nadrágja alá ebben a hidegben?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? kort és nemet is írjatok!

2017. jan. 2. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha mindenki hordana, es ez evidens lenne, akkor fel sem kellett volna tenned a kerdest, nem? ;)
2017. jan. 2. 17:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy engem lepontoztatok, 3-asat meg fel, miközben ugyanazt írtuk...

2-es

2017. jan. 3. 10:14
 13/19 A kérdező kommentje:

Ezt a pontozást nem értem, főleg ilyenben. Mert ha valaki bunkón ír még megértem, de ha van egy véleménye én inkább tisztelem ha közzéteszi és nem minősítem.

Ugyhogy ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket léci.

2017. jan. 3. 19:17
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Hol látod,hogy a farmer alatt harisnya van?
2017. jan. 4. 15:11
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es, azt írta, azt látja, hogy húznak a nadrág alá. Biztos kukkol.
2017. jan. 4. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Én hordok harisnyát, fázós vagyok, faterom folyton hangoztassa egész télen, hogy nincs hideg, de felvesz pizsama alsót, meg 3 vastag pulóvert és vastag kabátot.
2017. jan. 4. 18:40
 17/19 A kérdező kommentje:
egy dologból lehet sejteni, hogy most divat az olyan farmer, amelyiknek ki van vágva a térde. Az alatt pedig árulkodó.
2017. jan. 4. 20:15
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

A kolléganőimen látom, hogy vesznek nadrág alá is harisnyát. (deréknál néha kilátszik)

De én is húzok elég sokszor farmer alá

2017. jan. 6. 05:57
 19/19 anonim válasza:
100%

Az én párom 30 felett van ő télen mindig hord harisnyanadrágot, én vettem neki vastag férfi harisnyát lábfejeset.

Először kicsit fúrcsálta hogy harisnyanadrágot vesz fel, de aztán megszokta és már évek óta hordja, örült is neki mert így nem fázik a lába, az hogy másnak meg mi a véleménye erről azzal meg nem foglalkozik, és én sem. A harisnyanadrág nem ebola ha nem egy ruha darab nem tudom miért is kellene érte valakit cikizni. De ez csak az én véleményem.

2017. aug. 8. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!