Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez normális? Nagyon fontos!

Ez normális? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
12 éves gyerek vagyok. Nem tudom hogy mondjam de nem értek az ilyenhez a "mellem" ami nem olyan lint nőknél nem nő ugy mint máshogy.. értitek. És az esik a tesemhez símán mintha ott se lenne a másik jobb oldalon ki van pont ott púposoda kicsit kemény de a kettő nem illik össze.. ez normális ? Orvoshoz kéne menni ? Semmi nem volt eddig most vettem érszre. Aggódnom kéne ? A legrosszabbtól tartok :(

2016. nov. 19. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lett túl értelmes a kérdés, de szerintem sikerült megértenem a lényeget.

Nincs semmi gond, növésben vagy, nőiesedsz, és a melleid is kezdenek nőni. Mindenkinél más korban kezdődik el, neked picit később, ennyi. És nem is egyforma ütemben nőnek, plusz eleve nem is teljesen egyforma méretű a két mell egy felnőtt nőnél sem. Neked most a jobb kezd nőni, a bal még nem. Valószínűleg a jobb melled lesz picivel nagyobb a balnál. Ezek gének, ennyi...

2016. nov. 19. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:
*ezek gének és hormonok, ennyi.
2016. nov. 19. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!