Bölcsességfog húzás után ez normális? Fontos!
Már két órája hogy kihúzták még mindig zsibbad a szám és ha mosolygok akkor ferde. nagyon megijedtem mert azt hallottam hogy ha véletlen ideget érintenek műtét közben akkor úgy is maradhat az illető tehát a zsibbadás nem múlik el:(
valakinek tapasztalat? ugye el fog múlni?:(
ja meg vérzik még mindig...
fogat mosni ma már lehet?
enni mit ?
Fogat mosni lehet, azon az oldalon óvatosan, és ne nagyon öblögess. Ne egyél tojás és tejterméket tartalmazó kajákat, ne fogyassz alkoholt és ne dohányozz 1hétig. Ne sportolj, illetve ne nagyon hajolgass. Nekem ezeket mondta az orvosom. Ha fáj, lehet bevenni fájdalomcsillapítót, pl algopyrin, panadol vagy ami éppen van otthon, nekem nem volt rá szükség egyszer sem.
Előfordulhat, hogy éjszaka belázasodsz, attól nem kell megijedni. Én csak az egyiknél ébredtem fel arra, hogy csupa víz mindenem, még a hajam is, de reggelre elmúlt. Ha ismétlődne, vissza kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!