Szerintetek baj van velem? Vagy valami betegség? 😐 Több infó lent 👇
13 éves lány vagyok.. és a magasságom:181cm
Súly:74kg (tudom kövér vagyok)😔
És még hozzá elég fejlett is... az osztályban a legmagasabb.. és persze a legnehezebb is én vagyok a lányok közül 😔😭 és emiatt szoktak is ám szekálni,csúfolódni mint pl.: létra,zsiráf,és hogy minek járok még általános 7.osztályba ilyen magasan mert ki lógok a tömegből (és nem vagyok egy "hülye" hogy amiatt szekálnának mint pár embert hogy szegény 2-re áll mindeből hát szekáljuk picit... 4,7-es átlagom van)
Szerintetek baj van velem ? Ilyen magasnak lenni és kövérnek is szerintem ? :(
Kövér nem vagy. Magas igen. Ha nekiállnak csúfolni, állj eléjük közvetlenül, nézz le rájuk és simogasd/paskold meg a fejük búbját, és mondd nekik nyugtatgató hangon, hogy "Jól van, kisfiam/kislányom, nyugodj meg szépen!" :-D
Amúgy irány kézilabdázni vagy kosarazni, mindkettőhöz megfelelő a testmagasságod :-)
Azért vagy 74 kg, mert magas vagy. Minél nagyobb valakinek a testmagassága, annál több lesz a tömege. A testsúly magában nem jelent semmit, attól mert te vagy a legnehezebb még nem vagy automatikusan kövér. 181 centisen nem lehetsz 50-60 kg, az már kóros lenne.
A csúfolásokat ne vedd magadra. Aki kicsit kilóg a többiek közül, azt máris szekálják. Általánosban én voltam az egyetlen szőke hajú, folyton csúfoltak vele. Barátnőmet a szemüvege miatt, öcsémet a nyuszi foga miatt.... Ebben a korban sajnos gyakori a csúfolódás, ha nem magas lennél akkor találnának valami mást amivel szekálhatnak, ezért ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!