Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Holnap nyelvvizsgázok, és be...

Holnap nyelvvizsgázok, és be vagyok szarva?

Figyelt kérdés

Nem szoktam sulis dolgok (dolgozatok, felelések) miatt aggódni, ezért is új nekem ez a helyzet. Holnap komplex nyelvvizsgázok, és nagyon fontos lenne, hogy átmenjek. Rettenetesen pánikolok, izzadok, heves a szívverésem és tegnap óta megy a hasam. Nagyon félek, hogy leblokkolok és nem tudom emiatt elvégezni a feladatot. Nagyon rosszul érzem magam, valami tanács, csodaszer vagy csodamódszer a szorongás leküzdésére?

19f

2016. dec. 16. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kétszer voltam nyelwizsgázni eddig, és én is nagyon féltem (angol középfog és angol szakmai középfok). Az a tapasztalatom, hogy az utolsó napon már felesleges foglalkozni vele. Lazíts, feküdj egy kád forró vízbe, relaxálj. Fogd fel úgy, hogy nem érdekel. Ne stresszelj rajta. Csináld azt, ami jól esik. Én például sok csokit ettem, mert imádom a csokit. Menj el sétálni egy nagyot. Találkozz délután barátokkal/barátnőddel, hátha az lenyugtat. És ne izgulj, menni fog! :)

20L

2016. dec. 16. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :)
2016. dec. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!