Fáj a jobb herém, elszineződött vizelet. Igencsak be vagyok szarva. Mi lehet az oka?
Ez még kb. egy éve kezdődött. Akkor voltam dokinál, azt mondta valami gyulladás a herében, megnyomogatta, kicsit keményebb is volt az átlagosnál. Bekapkodtam a gyógyszereket, elmúlt. De kb. fél éve visszajött. Nem mentem el orvoshoz azóta. Kicsit csíp mikor vizelek, erősebb szaga van, és sötét sárgás-barnás színe. Mm a vizeletnek. Amikor legutóbb füvet szívtam, picit elkezdett fájni, persze rátrippeltem. És onnan szétáradó forróságot éreztem az egész testemben, és kegyetlen szar volt. Meg egyébként is valahogy melegebbnek, forróbnak érzem a herémet s környékét. Szinte folyamatosan.
Fosok nagyon. Impotencia... ilyesmi.
Igen, tudom h el kellett volna már mennem régen. Ezt kérlek ne is mondjátok.
És írjon olyan akinek volt már ilyesmiben tapasztalata, esetleg urológus, v ilyesmi. Mi lehet, mi bajom lehet?
Kösz
Ne fuvezz, ha nem stimmel minden, mert akkor ugyse lesz kellemes - latod...
Akkor ugyis arra koncentralsz majd, ami eu. problema. Ennel mar csak akkor paraznal jobban, ha hallucinogent hasznalnal, az meg jobban felerositene a bajt (legalabbis a belsodben).
Menj el megint orvoshoz, lehet, hogy felirja megint ugyanazt vagy valami mast. Ne otthon vard, hogy majd magatol megoldodik!
A here azert van kulon zacsiban, hogy ne legyen testmeleg helyen, ha be van ott forrosodva, akkor az folyamatosan gyilkolja a himivarsejteket odabent, ugyhogy NE VARJ otthon, magatol nem fog megoldodni, menj dokihoz, hogy segithessen.
Hali!
Először is... Nyugi! Nincs semmi veszve, max akkor, de akkor inkább, ha elveszíted a fejed. Éppen ezért nyiss ablakot, szippants egy nagyot a friss levegőből (ha nem kipuffogógáztól bűzlik... :-) ), és hűlj le egy picit.
Másodszor...nem mondok semmit...úgyis tudod, mit mondanék... ;-| főleg a megelőzéssel kapcsolatban.
Nyomatékul nézd meg az alábbi linket és tanulmányozd az esetet:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
Ha mindez megvan, egyeztess időpontot az urológus dokival, vizsgálat céljából, és mihamarabb menj el hozzá!
Engedd meg, hogy szembesítselek félelmeiddel. (Talán úgy könnyebb lesz szembenézned vele:
Az impotenciának két válfaja van:
IMPOTENCIA COEUNDI: Keringési problémák szövődménye elsősorban, amely mozgásszegény életmód, magas vérnyomás, magas LDL-rossz koleszterinszint okozta érszűkületből, érelmeszesedésből (arteriosclerosis) következtében alakul ki. Ez a libidódra gyakorol jelentős negatív hatást, ami lelkileg összetör Téged, ahogy te is a porcelánelefántot, ez pedig újabb, ezúttal lelki eredetű testi (pszichoszomatikus) tüneteket okoz.
IMPOTENCIA GENERANDI: Ez annyit jelent, hogy a spermiumok száma, esetleg minősége vmilyen külső behatásnak, belső gyulladásnak köszönhetően lecsökken ill. megromlik. Te sztem ettől félsz, mert úgy érzed, rendszerint magas a heréid hőmérséklete. Ezt egyébként úgy tudod megmérni, ha digitális, lefertőtlenített lázmérőt a herezacskód középvonalához illeszted a két here közé, majd a heréiddel együtt közrefogod a hőmérőt. Vársz, míg a műszer csipog és kiadja az eredményt.
Ha "lázasak" a heréid, akkor a hőmérsékletük nagy valószínűséggel elérték már a 36-37°C-fokot. Ebben az esetben azonnal meg kell kezdened a hűtést. ez lehet folyó hideg víz, hidegvizes herefürdő, vagy jegelés vékony ruhába csavarva. Éjszakára érdemesebb felpolcolni a heréidet is, hideg vizes ruhával.
Annyit biztosnak gondolok (így látatlanban), hogy a herefájdalmaidat IS valamiféle húgyúti gyulladás okozza, ami megmagyarázza az erősen húgyszagú, lassan elbarnásuló vizeletet is, amelynek elszíneződését akár a vizeletedbe került vér is okozhatja, ahogy az ondó elszíneződésénél is.
Tudnod kell, hogyha valahol gyulladás, dugulás lép fel a vizeleti rendszeredben, az a nemi szervrendszeredre is negatív hatást gyakorol. (Nem véletlenül hívják összefoglalóan húgyivarrendszernek az orvostudományban...)
Mondok egy példát: Veseköved van, pang a vizeleted. A kialakult NYOMÁS hatására erősen megduzzadnak, fájnak a heréid, közben görcsöl a derekad, a fájdalom a közelebbi lábadba is kisugározhat a golyóid mellett.
Még egy fontos tényező... AZ EGÉSZSÉGTELEN ÉLETMÓD!
HA RETTEGNI AKARSZ továbbra is, NE VÁLTOZTASS SEMMIN, mert jó lesz ez így. Igaz, lehet nemsokára vmi gyulladás kialakul a veséden, jobb esetben gyógyítható, rosszabb esetben leáll mindkettő, jöhet a művesekezelés, vagy transzplantáció.
HA AZONBAN ELEGED VAN EBBŐL AZ ÁLLAPOTBÓL, akkor nőjön be a fejed lágya, és VÉGE A FÜVEZÉSNEK, HA DOHÁNYZOL, akkor pedig ANNAK IS!!!!!
_Nem tudom, hány éves srác vagy, milyen testalkatú, hány kiló és milyen magas, vmint azt sem, hogy sportolsz v. sportoltál-e valaha vmit!? Ha igen, akkor erre koncentrálj, és kezd el a szervezeted méregtelenítését.
_ Vérnyomásod, pulzusod milyen? (Mérési adatok érdekelnek.)
_ Cukorbetegség? Dohányzás?
_ Milyen életmódot folytatsz?
_ Vércukor ill. koleszterinszint-mérésen mikor vettél részt utoljára?
_ Teljes tetőtől-talpig mindenre részletesen kiterjedő orvosi vizsgálaton mikor vettél részt? Volt ilyen egyáltalán? (Laborral együtt)
Most egyelőre érd be ennyivel, és válaszolj az előbb feltett kérdéseimre, illetve várom a reagálásodat, meglátásaidat az eddigi leírtakkal kapcsolatban!
Ha adsz infót magadról, én is folytatom a gondolatmenetet.
És Pajti! A legfontosabb addig is, : _ N Y U G I ! ! !
Szedd össze magad! :-O
Egyvmit viszont mihamarabb el kell döntened, és ez most dúrva lesz, de ezt a kérdést a TE érdekedben teszem fel (remélem, így majd te is):
MEGVÁLTOZOL és egészségesebben élsz, VAGY ELPUSZTÍTOD MAGADAT egészségtelen életmóddal?
Üdv: EE
Köszönöm mindenkinek!
EE:
nagyon köszönöm, megnyugtattál, d még ezen a héten meglátogatok a doktort. És köszönöm, hogy szántál rá, vagyis inkább rám időt. Olvasgattam több kommented is. Igencsak tanulságosak, s hozzáértőek.
Azmi az életmódom illeti, szörnyű. Én is, s mások is így gonsolják.
Leírom az adataim, majd folytatom:
_Életkor: 19
_Magasság: 185cm
_Súly: 96kg
_Sport: asztalitenisz 3évig, de abbahagytam 2éve
_Vérnyomás: 120-130/90 (ezt magasnak mondták, fülzúgásom is van néha. ( Fateromnak ilyen baja van + agytumor, két éve el nem múló fejfájás. Állítólag jóindulatú, de nem műthető...ebben nem vagyok biztos. Nem valami kellemes téma, s kezdünk belenyugodni, nem sokat beszélünk róla.)
_Pulzust nem tudom pontosan, de mikor mértek, nem volt vele gond.
_Cukorbeteg nem vagyok
_Dohányzom.........
_Rossz életmód. (kóla, cigi, össze-vissza étkezés, nem mozgok)
_Volt teljes vizsgálat, azt hiszem 2éve. Erre is a vérnyomás miatt küldtek el. Ha az az volt...
+_Marihuánát, nem fogyasztok sűrűn, de nem is tervezem, hogy fogok egyáltalán valaha.
Én is gondoltam már rá, mm a megváltozásra. S szerintem el is kezdem. Futni akartam reggelente, itthon is van egy ilyen taposógép, az is nyomkolásztam, de akkor fájt a herém a sok mozgástól, s nem akartam kínozni magam.
Kösznök mégegyszer mindent.
P.S.: Megmérem majd, s kiprobálom, a hűtéses módszereket is.
Hali ismét!
Háááát...
...tényleg nem vagyok elragadtatva attól amit írtál... (Ő.ő)
Tudod, azt glom, hogy édesapád állapota igen intenzíven meghatározza, negatívan befolyásolja a te életviteledet, egészségedet, és bevallom, nem 1xűen csak f*sást, hanem inkább elkeseredettséget, szeretetlenséget érzek a szavaid mögött. Ezt az érzetemet még jobban felerősíti a dohányzás, füvezés, (kínodban szívod,) vmint az, hogy nem beszéltek róla.
Neked egy igen dúrva pszichoszomatikus bajod lehet, mert a lelkiállapotod (mentális,ill. szellemi egészséged) igencsak meghatározza a testi egészségedet. Ki akarsz törni ebből az állapotodból, de hamar abbahagyod (taposógép), nincs kitartásod!
EZ NEM ÍGY MEGY! NEM IS FOG MENNI! :-(
Előbb a pszichés problémáidat kell megoldanod, az OKÁT a bajodnak! Tüneti kezeléssel max. csak húzod az időt, esetleg néhány halaszt6atlan problémát elodázol, némelyiket talán sikerül is megszüntetned, de jön helyette majd más!
Vannak barátaid? Van akinek kisír6od a bánataidat? Tesó(i)d, bizalmas barátaid, barátnőd?
Ami a VNY-odat illeti, jónak tűnik, nem hinném, h. magas lenne, de a fülzúgást viszont ki kéne vizsgáltatnod!
Ezzel kapcsolatban szerintem a háziorvosodtól kéne tanácsot kérned, tőle függetlenül, pedig urológus szakdoki, MIELŐBB!!!
(INFÓ: >> [link] )
_ Erekcióddal minden rendben? Keménység OK? Magömlés koraiságával nincs gond?
_ Önkielégíteni szoktál, vagy van bnőd, akivel szeretkez7sz?
_ Nem érzed magad szeretetéhesnek? (Lelki problémák azonban erekciós zavarokat, IMPOTENCIA COEUNDI-t is...)
> Pulzust magadnak úgy is mér7sz, ha a nyakadon megkeresed a gégéden az ádámcsutkádat. Annak két oldalán a csuti mögött van mind2 oldalon, egymással szimmetrikusan 1-1 árok. Abban dobog a nyaki ütőered, ill. ver a szíved (carotis pulzus). Ott is megmér7ed akár magadnak!
|| INFÓK:
Pulzus normál értéke: 90 +/- 30 ütés/perc.
VérNYomás: (A legideálisabb érték 40-es különbséggel 120/80)
Felső (Systolés, szívösszehúzódási) értéknek 140 és 100 között kell lennie, míg...
Alsó (Diastolés, szívelernyedési) értéknek 100 és 60 között.||
Most mit gondolsz az eddig leírtakról?
Ha esetleg úgy gondolod, vagy úgy érzed, beszélgetnél valakivel, keress meg nyugodtan priviben /MSN-címeddel/!
Függetlenül ettől azonban érdekelne, sikerült-e a bajodon vmennyit segíteni, ill. a válaszok az előbbiben feltett kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!