Miért nem tudok aludni?
Már nagyon idegesítő,hogy szinte minden este felebredek,vagy almodok,de tudom hogy álom de akkor sem tudok felébredni.
Szóval általában ha új munkát csinalok,a akkor aznap de legkésőbb másnap este tuti azt álmodom hogy azt a munkát csinálom álmomban..és nagyon rossz mert hiába akarom abbahagyni nem tudom..
Jelenleg szalag mellett dolgozom,es ma is azt almodtam,hogy megy a szalag,rajta a termék,es hiába próbáltam másra gondolni..nem tudtam..
De ha pl.raklapot kell raknom akkor másnap vagy aznap álmomban raklapot rakok..és probalok felébredni,de nem tudok mert egy hang vagy valaki azt mondja hogy még egyet kell csinálni..és mindig még egyet..
A multkor azt álmodtam,hogy az ágyam a szalag mellett volt..
Napközben tudok aludni..
Ritka hogy normálisat álmodom..
Remelem.naggyabol érthető..
Hat nem hozom haza a munkám..igazából nem figyeltem meg,de lehet hogy csak ha délutános vagyok akkor van ez.
Mert haza érek este,elmeselem mi volt és fekszem le aludni..ilyenkor nincs ido filmezni vagy valami más csinálni..
A munka közben mindig masra gondolok tehát nem az van hogy rá stresszelek hogy mindent tökéletesen csináljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!