Miért nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Mostanába elég letört vagyok mert elhagyott a barátnőm,ő volt az első aki iránt tényleg úgy éreztem,most lesz egy hete de folyton ő jár a fejembe és gyomoridegem van ha rá gondolok,nagyon szeretem!
Szóval ma nemtudtam aludni,este nagyon fáradt voltam és sikerült is elaludni de kb óránként megébredtem és semmit se tudtam pihenni,szerintem ő lesz az oka mert mindig rá gondolok meg hogy milyen jó volt együtt..
Mostanába kedvem sincs semmihez és nagyon rossz a közérzetem..
Valami ötlet?
2016. nov. 14. 07:33
1/2 anonim válasza:
Tényleg az lehet az oka,hogy elhagyott a barátnőd. Nem üres szólam az,hogy az idő majd segíteni fod. Addig pedig kösd le magad valamivel. Te tudod azt,hogy téged mi szórakoztat, esetleg menj el társaságba.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,ezt már sok helyen olvastam csak úgy érzem hogy semmi nem segít,akikkel eddig el nevetgéltem meg hülyéskedtem már nemtudok úgy nevetni,úgy érzem semmi sem a régi és nemtudom magam lekötni szinte semmivel mert ő rá gondolok mindig és hiányzik,az elött mindig társaságba voltam és jókat nevettem de most már ahhoz sincs kedvem :(
2016. nov. 14. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!