Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nektek is volt már ilyen...

Nektek is volt már ilyen érzésetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nagyon sokat tanulok a gimihez meg sok a stressz és emiatt már 1-2 hete alig alszok. nemrég gondoltam rá, hogy ez így biztos nem egészséges a szívemnek, és azóta mindig nagyon furcsa érzésem van, és mindig attól félek hogy elkezd gyorsan verni a szívem, vagy hogy szívrohamom lesz. van amikor már csak emiatt nem tudok aludni mert hallom ahogy ver a szívem és félek hogy begyorsul. tudom nagyon fura xDD de nem tudom mit tegyek:/ és naponta nagyon sokszor eszembe jut ez, és hirtelen teljesen rosszul leszek mert úgy érzem hogy fel fog gyorsulni a szívverésem. valami ötletek, mit tegyek? nektek is volt már ilyen érzésetek?
2016. nov. 17. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogyne! Szívfóbiának hívják.Nekem minden nap van.Sajnos ez már olyan, mint egy rossz szokás, csak én már nem parázok annyira mert van gyógyszerem, ami megvéd attól, hogy túl gyors legyen a pulzusom.Velem ugyanis többször valóban megtörtént, hogy nagyon begyorsult ok nélkül a szivem.Nos, csak 1-2 percig tartott és amint látod, túléltem.Csak akkor gáz, ha ez rendszeressé, mindennapossá válik.Akkor idővel kifáraszthatja a szivet.Meg az sem mindegy, mitől van.Nekem idegileg volt.Nálad is az ideg a bajok oka.Ez kevésbé veszélyes, de azért hosszú távon ez is elég káros.Az állandó stressz, aggódás.Ne parázz, inkább sokat pihenj.
2016. nov. 17. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!