Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nektek van ilyen érzésetek?

Nektek van ilyen érzésetek?

Figyelt kérdés
Egy ideje, egész pontosan 3 éve, őrülten szerelmes lettem egy személybe, persze elérhetetlen nekem, mert ő híresség. És mielőtt egy tipikus tini szerelemnek mondanátok az egészet, nem, nem az. Folyamatosan rá gondolok, és azon, hogy Ő éppen mit csinálhat most. Valami rettentően rosszul érzem magamat, nap mint nap,mert nem lehetek vele. Sokszor a sírás kerülget,de van amikor egyszer csak rám tör a sírás, és nem értem, hogy miért, de gondolom, hogy e miatt. Minden nap utána keresek, és kutatok utána, folyamatosan, kb 5-10 percenként keresek róla friss híreket. Úgy érzem, hogy teljesen be vagyok kattanva, és ez nagyon megnehezíti a mindennapjaimat is, ugyanis nem tudok úgy hozzáállni a napi teendőimhez, hogy teljesen bele adok mindent. Azért nem, mert egyszerűen nyomasztja a lelkemet, hogy nem lehetek ott vele, és vajon ő most mit csinálhat. Megszállottja vagyok, sőt fanatikusa... Nagyon jól érzem magamat, amikor róla olvasok, de közben fáj is a szívem... Azon gondolkoztam, hogy talán ha szerelmes leszek, akkor elmúlik az érzés,mert már lesz valakim, akit tényleg szeretek. De nem ment. Amikor egy fiúhoz közelebb kerülök, úgy érzem, hogy éppen megcsalom azt a bizonyos személyt. És ezért nem lépek. Ki akarok belőle ábrándulni, de nem megy. Attól rettegek, hogy egyszer csak egy olyan hírt olvasok, hogy meghalt, vagy valami komolyabb baja történt.Volt már ilyen érzésetek? Mit tettetek, hogy elmúljon? Segítenétek, hogy velem mi legyen?
2012. szept. 18. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ki a személy?

Lehet pszicológushoz kéne fordulni.

2012. szept. 18. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Patológiai eset vagy.
2012. szept. 19. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
a személy egy hiresség, nem hazai, de nem is ismerik olyan sokan, csak akik nézik a tv-ben..
2012. szept. 19. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!