Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Felvillanó emlékszerűségek...

Felvillanó emlékszerűségek minek az oka lehet?

Figyelt kérdés

Még tavaly fordult elő velem először hogy elfeküdtem egy délutáni pihire. De egyszer csak arra eszméltem fel hogy elkapott egy rossz érzés. (amit konkrétan nem tudom leírni de hányingerem lett és elgyengültnek is éreztem magam)Persze ehhez az érzéshez társult egy kép a fejemben is ami az volt hogy a suliban vagyok egy órán egy olyan teremben ami nem olyan volt az iskolában. Szóval még soha sem láttam. Mintha egy filmből lett volna a kép vagyis a jelenet. (de ez a "látomás" lényegtelen szerintem)

Pár nappal később szintén nyugodtan pihentem. Azt hiszem hogy olvastam mikor egyik pillanatban a fejemben újra lejátszódott az előbbi jelenet de a rosszul létem a hányásban végződött. Ez után nem volt ilyen velem vagy 2 hónapig mikor is lefeküdtem aludni és miközben megpróbáltam elaludni újra elkapott ez az érzés. Persze egy másik jelenettel mintha egy rajzfilm játszódott volna a fejemben. Persze elmúlt az érzés. Aztán előfordult hogy, délután el maradt az órám igy úgy gondoltam pihenek egy picit de újra hányingerem lett és a kép a fejembe ugrott. Ezek után több alkalommal is még. Az elején csak akkor volt mikor elfeküdtem piheni, de az utóbbi időben rám tör a metron, a munkahelyen , vagy otthon, társasági beszélgetés során, de volt hogy főzés közben rámtört az érzés és olyan nagyon elegyengultem hogy muszály volt leülnöm. Minden alkalommal egy emlékképszerűség játszódik le a fejemben mintha valami rajzfilmet néznék. És olyan mintha valami előhozná. A legutobb például kártyáztunk és a "Pikk 2" kifejezésre történt minden. Tudom leírva értelmetlen de akadt valakinek hasonló érzése??? Vagy hogy mi történik ilyenkor az emberrel??? Mert ha lehet tenni ellene akkor tennék hiszen nem túl jó érzés. Minden válasz érdekel

(egy egyetemista lány a kollégiumból)

2016. nov. 6. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt szakemberek pánikrohamnak hívják. De szerintem az emésztésed kezd odasokallni a sok vegyszeres, agyon tartósított élelmiszertől.
2016. nov. 7. 09:43
 2/2 anonim válasza:

Még azóta js tapasztaltál ilyeneket?

Menj el egy szakemberhez, egy pszihiáter könnyebben el tud ezen igazodni, mivel az is lehet, hogy pszihotikus tünetek. Az agy egy kiszámíthatatlan szerkezet, ne ijedj meg. Az orvos valószínűleg fog tudni segíteni.

2017. jan. 20. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!