Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » H az égre nézek fehér felvilla...

H az égre nézek fehér felvillanó pontokat látok mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sokáig azt hittem ez normális de más nem igen tapasztalja.

Tehát amióta az eszemet tudom ha az égre nézzek főleg ha szép kék vagy egy nagy fehér placra akkor leginkább a szemem sarkában felvillanó ide oda cikázó kis pontokat látok ,ha bambulok még rosszabb a helyzet. Elégé be vagyok szarva ettől mert azt hittem ez normális... Neurologushoz vagy szemészhez menjek ? És mi lehet ez ?

2013. okt. 7. 20:58
 1/5 anonim válasza:
Menj a korzetihez, ha normalis. A pontokaz emberek felenel bejonnek, de nem foglalkoznak vele.
2013. okt. 7. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is látom. Nincs semmi baja a szemednek.
2013. okt. 7. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is látok ilyet, szerintem ez normális.
2013. okt. 8. 07:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam sajnos hipohander vagyok mert egyszer volt egy balesetem mivel nem foglalkoztam és maradandó lett..
2013. okt. 8. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is látom. Nekem kb. 2-3 éve kezdődött addig semmi nem zavart. Valami történt a szememben. Végül is a retinális ereinkben áramló vért visszatükröződését látjuk elméletileg.

De nekem a szikrák mellé még visual snowom is van és rengeteg üvegtesti homályom. Szóval fasza! :) Ja és még a fülem is zúg! Na meg a időközönként felvillanó fehér fénypontokat látok nehogy elfelejtsem - ez fénytől és felülettől független.

2014. febr. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!