Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok mindig fáradt?

Miért vagyok mindig fáradt?

Figyelt kérdés

Nappal szinte allig van éketkezdvem, egész nap csak az ágyban aludnék, nincsen akaraterőm arra, hogy eddzek mert fáradt vagyok hozzá. Éjszaka meg nem tudok elaludni, miközben egész nap fáraft vagyok hajnali 3 óra fele alszok el. :(

Van rá valami orvosság vagy akármi erre?

2016. nov. 4. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Van, kelj fel minden reggel 6 kor. Az időben elalvásra a korán kelés a jó módszer. Ha így csinálod akkor pedig lehet pszichés oka van.
2016. nov. 4. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Vegyél magadnak Brandenburg neuró B vitamin komplexet, vagy B-MAX vitamint, de ez mellé kell még magnézium is.
2016. nov. 4. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:

A túlsavas szervezet mindig fáradt, energia nélküli, nem „tudja magát kialudni“, izom, fej és hátfájás lép fel. Azontúl ekcéma, szem irritáció és hasmenés is jelentkezhet. Okok:

Dehidratált a szervezet

Vas, vagy D vit. hiány

Pajzsmirigy, vagy mellékvese probléma

Celiákia

„szétszórtság” – sok dolgot csinálsz egyszerre

C7 nyakcsigolya → pajzsmirigy területe – belőle fakadó problémák: fáradtság, fázékonyság, gyakori megfázások, szorulás, depresszió, súlynövekedés, izületi problémák, szív és érproblémák, stb.

2016. nov. 4. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönön a válaszokat!

#1-es hétköznap mindig 6kor kelek fel, de akkor is ez van :(

2016. nov. 4. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A tüneteid depresszióra utalnak.

A depresszió problémáját, rendszerint antidepresszánsok felírásával szokták lerázni az orvosok,de az,csak tüneti kezelés.

A depresszió okát kell felfedezni,és megoldani.(Veszteségek,kiégés,nem szereted körülményeid,stb.)

2016. nov. 5. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Bagolytípus vagy. Legszívesebben 3-tól 11-ig aludnál. Akkor nem lennél fáradt.
2016. nov. 5. 17:15
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 nem vagyok depis :D boldog ember vagyok álltalában
2016. nov. 5. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy depis,és éjjel 2-3 körül nem ébredsz fel rendszeresen,akkor a vitamin,ásványanyag hiány lehet a bűnös.
2016. nov. 6. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!