Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 3 óra alatt 2 L vizet ittam...

3 óra alatt 2 L vizet ittam meg, nem fog túlságosan felhígulni a vérem?

Figyelt kérdés

Semmi ok nélkül,csak meleg van,de nem izzadok meg semmi.

?

2010. ápr. 25. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Kipisiled és kész. Tényleg ennyire nincs problémád? Irigyellek.
2010. ápr. 25. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:
aha,unatozok nagyon:D már minden zenét rongyra halgattam és nemtudom hogy mit halgassak?:S
2010. ápr. 25. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg nyisd ki a helyesírási szótárt, lenne benne néhány új szó számodra... Vagy írd meg a leckédet holnapra, esetleg olvass, hogy ne maradj ilyen buta.
2010. ápr. 25. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
nem fogfelhiggulni. de egy kicsit soknak tartom mindig ennyit szoktál inni?a további 3 órákban is ugyan annyit iszol. ha igen menj el a háziorvosodhoz mert feltehetően cukros vagy.
2010. ápr. 26. 13:02
 5/8 A kérdező kommentje:
:D
2010. máj. 10. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok, én nagyon sok vizet iszok, hasonló mennyiséget, és nem lett bajom soha. Pedig van amikor ütöm a napi 6 litert!

Viszont aki azt írta, hogy baj lehet a cukroddal, az nem írt hülyeséget, ugyanis nekem is vannak cukorproblémáim.

2010. máj. 18. 19:06
 7/8 anonim válasza:
Én naponta nem iszok annyit.:D
2010. máj. 18. 19:12
 8/8 A kérdező kommentje:

nem hiszem h baj lenne a cukrommal:D vagy hogy cukorbeteg lennék vagy ilyesmi.

lehet hogy csak azért volt,mert előtte olvastam egészséges életmódos cikket,és akkor egyből beindultam..:D

2010. máj. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!