Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Túlságosan fáradékony vagyok....

Túlságosan fáradékony vagyok. Mitől lehet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nyáron nem mozogtam sokat, és annyira fáradékony lettem, hogy az borzasztó. Pedig nem híztam. Futok 50 métert és a torkomban dobog a szivem, meg kapkodok a levegőért, úgy kifulladok. Vagy bringázok, olyan gyorsan felmegy a pulzusszámom, hogy kezdek félni. Mitől lehet ez? Segítsetek :)
2010. szept. 21. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezd el a mozgast,

eleinte a seta, aztan a futas, de mindig fokozatosan haladj, tehat lassan es kevesebbel kezded, de mindig fokozd es tobbet mozogj.

A lenyeg, hogy rendszeres legyen, es megfogod szokni.

2010. szept. 21. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Legyengültél. Igaza van az elsőnek, fokozatosan kezdd el terhelni magadat. Ha most ilyen gyenge vagy, akkor ne futással kezdj, inkább naponta sétálj (kicsit gyorsabb, ingább gyaloglós tempóban), kétnaponta menj el úszni, aztán, ha már jobban bírod, biciklizhetsz vagy kocoghatsz is.

Mindig annyit sétálj/gyalogolj, amennyi jól esik, plusz egy háztömböt, annyit ússz, amennyi jól esik, plusz egy hosszt és így tovább... Így nagyon látványosan fog javulni az erőnléted.

2010. szept. 22. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!