Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Történt már veled ájulás...

Történt már veled ájulás nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

És ha igen akkor hogyan? Mi okozhatta?

Vérnyomás? Vércukor?

Vagy teljesen más?

21.L.

2016. okt. 8. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:

menopauza alatt gyakran előfordul.

vércukor miatt is lehet igen.

de vashiány, vérszegénység is legyengíthet ennyire.

általában minden a táplálkozáson múlik.

egy vérkép nem ártana, mesélj erről amúgy is a háziorvosodnak.

2016. okt. 8. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Történt pár alkalommal, de szerencsére a legtöbb esetben megérzem, hogy elfogok ájulni, és rögtön leülök ha kell akkor a földre.

De volt rá példa, hogy hirtelen ájultam el.

Pl:

- vérvételen voltam, ujjamból is vettek vért, a vérnyomásom leeshetett. A nővér ennek ellenére kizavart a szobából, hogy mások is várnak vérvételre, így bár éreztem, hogy szédülők, már nem volt idő, hogy leüljek egy padra vagy székre. Elájultam. Később amikor újra magamhoz tértem, egy ágyon feküdtem, és a karomat gipszelték. Ugyanis amikor elájultam a lépcső előtt álltam, és lezuhantam. Így eltört a karom. ( bár eszemben sem volt pereskedni, de az egészségház megelőzendő rögtön kártérítést ajánlottak)

Vagy volt olyan ájulásom ami szerintem a sokk miatt lett. Munkába indultam reggel fél hatkor. A hévet vártam más munkába induló emberekkel, amikor a másik vágányon jött a hév, és egy pasas elé ugrott. A hév szó szerinte feldarabolta. A pár utas aki szemben állt és várta a másik hévet, kaptunk mi is a vérből, meg testrész darabokból. Láttam, végignéztem, elájultam. Hirtelen ájulás, szerencse, hogy nem a sínek közé estem. Egy pasas látta, hogy baj van így időben eltudott kapni.

Ennek lassan 10 éve, de ha eszembe jut, még ma is pontosan látom a férfi arcát magam előtt.. Borzalmas volt..

43/N

2016. okt. 8. 13:52
 3/3 anonim válasza:
Én kb 2 éve a balesetin ájultam el. Leszedtek a gipszem a kezemről és annyira rossz érzés volt hogy beájultam,mert ugye nem tudtam mozgatni zsibbadt stb..meg persze a vért sem nagyon bírom.
2017. jan. 4. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!