Történt már veled ájulás nyilvános helyen?
És ha igen akkor hogyan? Mi okozhatta?
Vérnyomás? Vércukor?
Vagy teljesen más?
21.L.
menopauza alatt gyakran előfordul.
vércukor miatt is lehet igen.
de vashiány, vérszegénység is legyengíthet ennyire.
általában minden a táplálkozáson múlik.
egy vérkép nem ártana, mesélj erről amúgy is a háziorvosodnak.
Történt pár alkalommal, de szerencsére a legtöbb esetben megérzem, hogy elfogok ájulni, és rögtön leülök ha kell akkor a földre.
De volt rá példa, hogy hirtelen ájultam el.
Pl:
- vérvételen voltam, ujjamból is vettek vért, a vérnyomásom leeshetett. A nővér ennek ellenére kizavart a szobából, hogy mások is várnak vérvételre, így bár éreztem, hogy szédülők, már nem volt idő, hogy leüljek egy padra vagy székre. Elájultam. Később amikor újra magamhoz tértem, egy ágyon feküdtem, és a karomat gipszelték. Ugyanis amikor elájultam a lépcső előtt álltam, és lezuhantam. Így eltört a karom. ( bár eszemben sem volt pereskedni, de az egészségház megelőzendő rögtön kártérítést ajánlottak)
Vagy volt olyan ájulásom ami szerintem a sokk miatt lett. Munkába indultam reggel fél hatkor. A hévet vártam más munkába induló emberekkel, amikor a másik vágányon jött a hév, és egy pasas elé ugrott. A hév szó szerinte feldarabolta. A pár utas aki szemben állt és várta a másik hévet, kaptunk mi is a vérből, meg testrész darabokból. Láttam, végignéztem, elájultam. Hirtelen ájulás, szerencse, hogy nem a sínek közé estem. Egy pasas látta, hogy baj van így időben eltudott kapni.
Ennek lassan 10 éve, de ha eszembe jut, még ma is pontosan látom a férfi arcát magam előtt.. Borzalmas volt..
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!