Mi jó másnapos hányinger ellen?
Az okosok ezeket javasolják: Borsmenta tea. :) aztán, ha megnyugodott a gyomrot, valami nem zsíros dolgot, pl piritóst, kekszet egyél.
Én egyébként ilyenkor mindig kolát iszok és pizzát eszek vagy valami nagyon zsírosat /de pont azt nem javasolják/, de nekem hányingerem nem szokott lenni másnaposan. Azon kívül viszont minden más igen.
Másnapos gyomorra legjobb egy pohár sör. De nem a vegyszerekkel teli márkásnak titulált, hanem valami lájtosabb, ami komlóból készül. pl. a kőbányai világos.
De ha már vízzel vagy teli, akkor azt ki kell hányni.
Másnaposságra nekem is a pizza-kóla kombó a legjobb.
Aznap este/éjjel viszont én ilyenkor azt csináltam, hogy meghánytattam magam, majd ittam egy csomó vizet. Aztán megint addig hánytattam magam, míg tiszta víz nem jött ki. Utána én mindig jobban éreztem magam és úgy mentem aludni. Másnap nekem nem szokott hányingerem lenni, nem tudom, másnaposság ellen ez mennyire válik be, de próbáld ki.
Mondjuk rendszert ebből ne csinálj, mert nem túl egészséges megoldás, de ha semmi más nem válik be, hátha segít.
"amik megtalalhatoak itthon"
Fogpiszkáló, gyufaszál, esetleg mézbe vagy cukorba áztatva
evőkanálban pirított cukor
esetleg deszka, léc, kalapács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!