Erős migrénes fejfájás ellen valami?
Sajnos nagyon érzékeny vagyok mindenféle időjárás változásra és mostanában ez a rengeteg front egyik nap 20 fok utána hó teljesen kikészít... Amint jön egy változás fáj a fejem (migrén szerűen), ezt hányinger kíséri és levertség...Kis korom óta nagyon érzékeny vagyok minden hasonlóra, most 21 éves vagyok és egyre durvább. Általános gyógyszerek már semmit sem érnek (pl.: algopyrin, saridon, algoflex, aspirin...) Az alvástól kb mégjobban fáj, de az amúgy sem megoldás, nem fekhetek napokig :/ Egyre elviselhetetlenebb és remélem tud valaki megoldást, legalább ami kicsit enyhíti a tüneteket.
Orvosnál már sokat jártam, de ők igazából nem csinálnak semmit és nem is érdekli őket ilyesmi :/
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Ez érdekes. Neurológushoz visszavitted az mri eredményét? Mit mondott?
Én is voltam mri-n, nem találtak kóros elváltozást. Mikor visszavittem az eredményt a neurológushoz, írt fel speciális gyógyszert.
6.vagyok
Nem írtam, de én is magándokinál voltam. Nagyon megéri. Nekem is végül Replaxot írt fel, az első gyógyszer nem jött be.
Értem. Akkor megpróbálkozom!
Köszönöm szépen a válaszokat! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!