Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok aludni? (bővlent)

Miért nem tudok aludni? (bővlent)

Figyelt kérdés
Éjszaka gyakran nem tudok aludni, pedig holt-fáradt vagyok. És sokszor érzem mintha figyelne valaki.. Mit tegyek?
2010. ápr. 24. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen, nagyon rossz volt, az okát pedig máig sem tudom. Én azt csináltam, hogy nem erőltettem az alvást, későn feküdtem le, és megpróbáltam nem azon aggódni, hogy mi lesz, ha most sem alszom el. Aztán napról-napra jobban aludtam, és ha korábban feküdtem le, akkor is sikerült jól elaludnom.

Szerintem azért érzed azt, hogy figyelnek, mert szorongsz valamitől, stresszelsz. És ebből következhet, hogy nem tudsz aludni.

2010. ápr. 24. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg az ágyad áttenni valahová!

A bátyám is ezzel küzdött és amikor átrendezte a szobáját sokkal jobban aludt. Egy próbát megér, főleg akkor, ha az ágyad úgy van, hogy közvetlenül az ajtóval szemben van, vagy mint a barátnőmnek a szobájába a tükrös szekrény letakarásával lettek szép álmai :). Ha nem is hiszel benne, egy próbát akkor is megér és igyál lefekvés előtt egy csésze citromfű teát annak jó kis nyugtató hatása van!

2010. ápr. 24. 08:30
 3/5 A kérdező kommentje:
A szoba és az ágy merőleges egymásra, de megpróbálom valahová átrakni. És tükrös szekrényem nincs..
2010. ápr. 24. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Tükör sincs a szobába? Azt is tedd el, vagy estére takard le! Lehet törés vonal fut az ágyadnál és azért nem tudsz aludni. Lehet a stressz is, de arra jó a citromfű tea. Majd írj, ha bevált valamelyik! Előre is jó éjszakákat kívánok! :)
2010. ápr. 24. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy egyszerűen nem vagy teljesen lefáradva. vagy az agyad, a tested nincs kimerülve.ez is lehet egy ok
2010. ápr. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!