Mostanában elég gyakran megugrik a szivem, mi lehet?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem hogy megugrik a szivem de csak 1-2mp ig ez napi szinten van most,ez normális vagy stressz okozza? Elég pánikolós hipohonder vagyok,volt 1 éve kb ekg-m de volt mar kb 3 sose mutatott bajt mitől lehet ez a mostani?2016. szept. 13. 13:16
1/3 anonim válasza:
Szia :) Nekem is szokott ilyen lenni, régen megijedtem tőle de ma már tudom hogy akkor van ez ha teleettem magam és nehéz emészteni vagy túl stresszes vagyok. Én is pánikos vagyok de rájöttem, hogy nagyban összefügg az emésztésemmel az állapotom..ha este teleeszem magam és nincs ideje a szervezetemnek emészteni biztos, hogy arra kelek fel, hogy nem kapok levegőt..eleinte nagyon rossz volt de ma már tudom, hogy ha iszok egy kis vizet jobb lesz.. :) Fura, de ez van. Vizsgáld meg neked mikor jön elő, kaja után e vagy máskor.
2/3 anonim válasza:
Nekem is mindig, mikor csinos nőket látok.
3/3 anonim válasza:
Szív ultrahangot kellene csináltatnod, mert az EKG nem mutatja ki ha például billentyűproblémád van. A szívritmuszavart mindég komolyan kell venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!