Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért ébredek fel éjszaka...

Miért ébredek fel éjszaka legalább 2x pisilni?

Figyelt kérdés

Napközben igaz, hogy sokat iszom és sokat is járok pisilni, de 9 után már nem nagyon iszom vizet. Lefekvés (10-11) előtt elmegyek wc-re, 1 kortyot iszok és alszok. 1-2 óra között felébredek, hogy nagyon kell pisilnem és száraz a szám. Pisilek, majd 1 kortyot iszok és visszafekszek. 4 óra körül ugyanezt eljátszom..nem értem, 1 korty víztől hogy kell pisilnem? Borzasztó fárasztóak az éjszakáim így, sokszor felébredve.

26/N

2016. szept. 13. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy cukorbeteg?
2016. szept. 13. 10:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Voltam már cukorterhelésen, a glükóz értékeim normálak voltak, viszont az inzulinra kijött egy doki szerinti enyhe IR, amire gyógyszert nem kaptam.

(0. perc : 3.0 mIU/l

60. perc : 60.1 mIU/l

120. perc : 56.4 mIU/l )

2016. szept. 13. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy bármi gond van, de a biológiai ritmustól függően a folyadék kiürülése akár 2-4 órával az elfogyasztást követően történik. A szájszárazság érzése pedig lehet bizonyos (az üdítőitalokban vagy ízesített ételekben jelenlevő) mesterséges aromaanyagok következménye is.
2016. szept. 13. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!