Anneee25 kérdése:
Ez lehet szívinfarktus?
Figyelt kérdés
Hajnalban bevettem a gyógyszerem. A zéró colás üvegít húztam meg véletlenül és szinte azonnal mellkasi szórító érzésem volt,mintha 1 gombócot próbáltam volna lenyelni. Nagyon megijedtem, mértem vérnyomást: normális tartományban volt és 76 volt a pulzusom.
A koffein, a szénsav, vagy mi a franc volt ez?
2016. szept. 10. 05:50
1/1 Salx Narval válasza:
A hirtelen lenyelt szénsav okozta, főleg a langyos cola, pezsgő és habzóbor okoz hasonló gombócot a gyomorszájban. Én egyszer majdnem elájultam egy mohón ivott félüveg langyos kólától. Nagyon szomjas voltam és mást nem tudtam inni. Kb 2percig ájuldoztam mire végre elmúlt a szorító érzés gyomorszáj és a nyelőcső alsó szakaszán. Nagyon rossz érzés de azért az infarktus durvább és más jellegű fájdalom, bár vannak annál is kisebbek, nagyobbak sajnos ahhoz is volt szerencsém. Nem épp a szerencse szó illett ide de végül is még itt vagyok ha így nézem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!